top of page
Logo - prozirni.png

Pridružite se zaprti FB skupini

  • Facebook
AVTODOMAR.2png.png

Ko je v meni nepričakovano eksplodirala in se razbohotila želja, dejansko: potreba, živeti kot avtodomar, sem mislila, da je to znak, da sem končala svoje dosedanje življenje in sedaj prestopam v novo, bolj lahkotno, zabavno in uživaško obdobje.

Vedela sem, da se bo moje notranje potovanje nadaljevalo, saj delo na sebi po metodi Transformne osebnostne terapije (TOT) je STIL ŽIVLJENJA  ker je to ZAZNAVANJE CESTE PO KATERI HODIMO. Kljub temu pa sem tudi jaz pozabila na principe. Ta pa tukaj glasi: Če (se) hočem (naučiti) uživati, najprej moram najti in predelati mojega "hudobca" ki mi je dosedaj onemogočal, da bi uživala. Ko ga predelam (transformiram), sreča, zadovoljstvo in tudi sposobnost se pokažejo sami od sebe.  

Problemi, na katere bom naletela pri avtodomarstvu, so pa kot testna vprašanja, ki mi bodo pokazala kje in kaj je pomanjkljivega v meni in katere lekcije bom morala narediti.

***

Do odločitve o nakupu avtodoma je že bilo ogromno dilem, pomislekov, strahov ... ki sem jih morala rešiti.

To pa je še vedno bilo samo obdobje »teoretiziranja«. Pravo »katatrofo« zaznaš šele po tem!

Pravi problemi so nastali, ko je bilo potrebno odločitev izpeljati. To pa je že mukotrpna pot od tega, kako sploh najti kje in kaj prodajajo...pa vse do momenta, ko moraš odšteti denar za njega. 

 

Ko pa si se lotil nečesar, kar ti je popolnoma novo, s čem se nikoli prej nisi srečal, po tem ugotavljaš, da je tisoče preprek – problemov s katerim se je treba soočiti in primerno predelati, da bi lahko naredil potreben korak. Ko pa končno narediš lekcijo, že naslednji korak je novi problem ... in ti se zdi, da temu nikoli ne bo konca. Istočasno pa tudi uživaš, ker so vse to zanimivi (adrenalinski) izzivi in radovedno greš naprej, da vidiš, kaj te čaka "za naslednjim vogalom".

In to še ni vse!

Moraš sam sesti za volan velikega avta, ko prej nisi vozil nič večjega od Fićota in Fieste.

Ko pa tudi to obvladaš, pa moraš zapeljati v neznani svet in na prave in težke ceste.

Samo z neprekinjenim ozaveščanjem po metodi Tranformne osebnostne terapije (TOT) sem uspela doseči nekaj, kar bi sicer zame bilo nemogoče.
In če sem jaz uspela doseči nemogoče, vi, mladi, ki ste »narejeni« že z »novo tehnologijo in za novo doba« ...to pot, kako od nesposobnega postati sposoben, boste z lahkoto obvladali, če boste sistematično sledili mojim opisom in našli svoje, mojim ekvivalentne probleme. Jasno vi zagotov nimate problema z avtodomom ali pa ga nikoli ne boste potrevovali. Imate pa svoje, mojim ekvivalentne težave in marsikdaj občutek, celo prepričanje, da vam tega le ni možno obvladati.

Za reševanje takšnih problemov so vam ponudili instant metode pozitivnih afirmacij in dopovedovanja sebi da zmorete.

Zagotov ste jih poskusili.

Kot kar za besedami ni mogoče jasno razložiti razliko med dvemi, podobno oblikovanimi piškotki, tako tudi tukaj ni možno.

Zaznali pa boste, če bose preizkusili in po tem sami primerjali. Šele na podlagi te izkušnje se boste lahko pravilno odločili tudi o tem, kdaj katero metodo uporavljati. Najbolj pomembno pa je, da tudi to boste zaznali (ker vaš pametnešij del vas bo opozoril) če nekaj, kar ste si postavili za cilj, ni za vas. Ob tem vedno dobite globokosegajočo razlago zakaj ni primerno. Ko pa se umakne to kar je neprimerno, zaznali boste kaj je to kar vam je res srčna želja in tudi primerna za vas.

Dodala bi samo še nekaj: z metodo TOT sposobnost do nečesa, za kar ste bili prej nesposobni, pride spontano, brez da prej ali vmes potrbujete priprave, meditacije, afirmacije in druge rituale. Dejansko niti opazili ne boste, da ste nekaj obvaldali ker bo tako spontano. Šele naknadno vam bo pripeljano spoznanje v zavest. Na enkerat se boste zavedali da ste »ravnokar« opravili nekaj, da niti opazili niste, kar pa še pred nekaj dnevi niti slučajno ne bi bili sposobni.

Če ne doživite na ta način, to pomeni, da lekcije niste pravilno naredili ali ste hoteli izsiliti nekaj, kar ni bilo na podlagi srca temveč na podlagi glave.

Če hočete pravo korist od mojega pisanja, po tem preberite  TOT in Logiko, da razumete osnovne principe te metode. Potem boste boljše razumeli tudi to, kar pišem.

Na izhodiščni strani mojih spletnih straneh prebereite tudi razlago o tem zakaj uporabljam religiozne besede, čeprav nimam veze s cerkvijo, pa tudi moje opravičilo zaradi nepravilnega jezika.

Ker gre za POT, ki ga je treba hoditi korak za korakom, tekste berite po vrstnem redu, ker samo tako lahko razumete za kaj gre in vidite napredovanje in nadgrajevanje prejšnjega stanja. Pri tem blogu in blog - knjigi začetek je na dnu — oz v preteklosti. Višje pa so novejš teksti. 

Z branjem in podoživljanjem mojih problemov,

boste te iste principe prepoznali pri sebi,

ne glede v kakšni obliki se ti principi javljajo pri vas.

Na ta način boste dejansko skupaj z mano prehodili svoje lastne poti

 IN JIH TUDI RAZREŠILI

bottom of page