Absurdnost v medsebojnih in partnerskih odnosih

Uporaba logike v analizi ene kritike

BREZPLAČNA e-KNJIGA

Knjigica vam ponuja praktični prikaz uporabe logike pri analizi enega konteksta.

 

Gre za analizo (korak za korakom) kritike, ki sem jo dobila na mojo pripombo (kritiko) dano na neko tehniko "povezovanja".

Bolj, ko je gospa, ponudnik te "terapije povezovanja" zagovarjala svojo pravilnost, več dokazil je dala o tem, da sem imela prav v svojih "pripombah".

Da bi ugotovili da gre za nateg in zavajanje, največkrat je dovolj uporabiti preprosto logiko in pomen izgovorjenih besed in dejanj.  

Rada bi opozorila, da brez pravilne analize, ne moremo ne obsoditi nekoga in ne proglasiti ga za svetnika. Tudi za našo osebnostno rast je potrebno, da JASNO VIDIMO za kaj gre. Od predpostavk je več škode kot koristi.

Dotikam se tudi medsebojnih in partnerskih odnosov, ki jih pogosto unčimo samo zaradi tega, ker nas prevladajo neopravičena čustva, ki nam onemogočajo logičnega razmišljevati.

 

OPOZORILO: Prikaz, ki je dan v knjigici, je samo vzorc, da bi dobili občutek, kako se odvija proces tovrstne analize. Na podlagi teh knjigic še ne boste usvojili ozaveščanje. Uspeh boste dosegli šele ko sami greste skozi proces ozaveščanja in v praksi naučite pravilno razumeti za kaj sploh gre. Ni težko, samo je DRUGAČNO od tega, na kar ste navajeni.

Kontaktni podatki 

dr.sci.univ.  Kornelija Pope Toth dr. med.

Grajska 41

4260 Bled

tel: 040 36 09 36

e-mail: kornelija.pt@gmail.com

Skype: Neli.Toth

 

Za dodatne informacije sem vam na voljo vsak delovnik med 7 in 9 uro.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now